Coldplay geeft concert in Amsterdam Arena

Geschreven door op 20 november 2015 om 14:35
Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Raph_PH - Flickr (CC BY 2.0)

De Britse band Coldplay komt in 2016 terug naar Nederland! Op donderdag 23 juni 2016 geeft de band een concert in de Amsterdam Arena.

Coldplay Concert Amsterdam Arena

UPDATE: Beide concerten van Coldplay zijn inmiddels uitverkocht.

Fans hebben er lang op moeten wachten. Zojuist hebben de bandleden gelukkig de eerste twintig concerten van de tour bekendgemaakt. Dit tot groot plezier van de Nederlandse Coldplay fans. Ze komen namelijk op 23 juni 2016 naar onze hoofdstad! Het concert in de Amsterdam Arena maakt deel uit van de “2016 Stadiontour”.

Coldplay tickets

Tickets voor Coldplay in de Amsterdam Arena gaan op vrijdag 27 november in de online verkoop. De voorverkoop begint om 10:00 uur en verloopt via de website van Ticketmaster. Met het oog op voorgaande concerten zal de belangstelling naar kaarten wederom enorm groot zijn. Fans worden dus aangeraden om niet te lang te wachten met reserveren.

Binnenkort publiceren we een artikel met handige tips die je kunt toepassen tijdens de online voorverkoop. Wil je dit concert absoluut niet missen? Houd dan deze website of Facebook goed in de gaten.

A Head Full of Dreams

Op 4 december brengt de Britse band hun zevende en misschien wel laatste album A Head full of Dreams uit, waar onder andere samenwerkingen met Noel Gallagher en Beyoncé op staan. De eerste single van het album, Adventure of a Lifetime, bestormt momenteel de hitlijsten.

TIP: Fans kunnen het nieuwe Coldplay album ‘A Head full of Dreams” via Bol.com vooruit reserveren. Je ontvangt het album dan op de releasedatum als eerste in huis.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.