James Walsh met nieuw soloalbum naar Vondelkerk Amsterdam

Geschreven door op 9 april 2019 om 16:06
James Walsh - Credits: Patricia Vargas - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

In juni 2019 komt James Walsh naar Nederland! Deze maand brengt de zanger zijn nieuwe soloalbum ten gehore in de Vondelkerk in Amsterdam. 

James Walsh naar Vondelkerk

Goed nieuws voor fans van James Walsh! De singer-songwriter komt op donderdag 27 juni 2019 naar de Vondelkerk in Amsterdam. Hier laat de muzikant zijn gloednieuwe soloalbum horen. De tweede plaat van Walsh komt op vrijdag 31 mei 2019 uit. ‘Tiger On The Bridge’ is in één take opgenomen en is helemaal live. Maar liefst tachtig fans mochten aanwezig zijn tijdens de opnames. Aan Pledgemusic vertelt de zanger: “Some of my favourite albums by Van Morrison & Bob Dylan were made in a more spontaneous way which has inspired me to record my album like this.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 12 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Starsailor

James Walsh werd bekend als zanger van de post-Britpop band Starsailor. In 2001 scoorde de groep hits met nummers als ‘Alcoholic’ en ‘Good Souls’. Na vier albums besloot Walsh zich te focussen op zijn solocarrière. In 2014 kwam James met zijn debuutalbum als soloartiest, getiteld ‘Turning Point.

 

Bron: jameswalshmusic, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.