Lowlands komt met nieuwe namen: onder meer Sean Paul

Geschreven door op 8 juni 2017 om 12:24
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Lowlands heeft zestien nieuwe namen bekendgemaakt! Onder meer Sean Paul, Chronixx en Tycho reizen in augustus naar Biddinghuizen. Dit meldde het festival op Twitter.

Zestien nieuwe namen voor Lowlands 2017

Lowlands-fans opgelet! Op donderdag 8 juni 2017 maakte het festival zestien nieuwe namen bekend. Dit deed het festival via haar Twitteraccount.

Bekijk hieronder de tweet van Lowlands:

Line-up

Naast de al eerder aangekondigde namen als Bastille, Chef’Special, Iggy Pop en Solange, wordt de lijst nu aangevuld met nog zestien nieuwe namen. Bekijk hieronder de zestien nieuwe acts van het festival:

Sean Paul, A Blaze of Feather, Chronixx, The Veils, Tycho, X Ambassadors, Hurray For The Riff Raff, Janka Nabay & The Bubu Gang, Klyne, Mykki Blanco, Otzeki, Raye, Tank and The Bangas, The Talks en Tommy Cash.

Tickets voor het festival

Tickets voor het festival zijn onder andere te koop op de website van het festival. Het driedaagse evenement vindt dit jaar op 18, 19 en 20 augustus plaats. Naast entree kaarten zijn er ook speciale campingtickets en parkeerkaarten te koop.

Sean Paul

Op 28 april 2017 bracht de Jamaicaanse cultheld de single ‘Body‘ uit. Dit nummer is een samenwerking met de Amerikaanse hiphop groep Migos. Je kan Sean Paul kennen van zijn muziek met Beyoncé, Sia en Dua Lipa. Tijdens zijn show op het Lowlands-podium kan je genieten van de verschillende sounds van Sean Paul.

Benieuwd naar het nieuwe nummer van de zanger? Bekijk hieronder de videoclip van ‘Body‘:

YouTube player

Bron: Lowlands.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws