Young Gun Silver Fox in 2020 op clubtour door Nederland

Geschreven door op 8 oktober 2019 om 12:15
Young Gun Silver Fox - (Bron: YouTube)

Young Gun Silver Fox komt terug naar Nederland! Het duo kondigt vandaag een gloednieuwe clubtour langs verschillende Nederlandse podia aan.

Young Gun Silver Fox op clubtour

Goed nieuws voor fans van Young Gun Silver Fox! In november is de Amerikaanse band in een uitverkochte Paradiso te aanschouwen, maar in het voorjaar van 2020 gaat het tweetal op clubtour door Nederland.

De tweekoppige formatie komt met hun zomerse palmbomen-sound naar de volgende poppodia:

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 11 oktober om 10:00 uur verkrijgbaar via de websites van de betreffende podia. Uitverkocht? Kijk hier!

Eigen sound

Het muzikale duo bestaat uit Shawn Lee (Young Gun) en Andy Platts (Silver Fox). Beiden werkten voorheen afzonderlijk aan een muzikale carrière, maar hebben met de debuutplaat ‘West End Coast’ laten zien dat zij een goed team zijn. De stemmen en het talent van de mannen vullen elkaar goed aan. Het geluid laat zich dan ook het best omschrijven als laid back westcoastpop.  Ook op het vervolgalbum ‘Am Waves’ weten Shawn en Andy hun eigen sound goed vast te houden. Benieuwd naar het geluid van het tweetal? Beluister het hieronder:

Bron: GreenHouse Talent

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.