Wu-Tang Clan komt met nieuw album: ‘Of Mics And Men’

Geschreven door op 15 mei 2019 om 14:06
RZA (Wu Tang Clan) - Fotocredits Jørund Føreland Pedersen - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De bekende hiphopgroep Wu-Tang Clan komt binnenkort met een nieuwe plaat. Het album is een toevoeging op de documentaireserie die wordt uitgezonden in de Verenigde Staten.

Nieuw Album

Het nieuwe album komt vrijdag 17 mei uit, in navolging van de documentairereeks die een week eerder van start is gegaan op de Amerikaanse televisie. De tracks van Wu-Tang Clan worden verzameld onder de naam ‘Of Mics And Men’, naar de gelijknamige de documentaire. De muziek is dan ook geïnspireerd op de reeks, laat de formatie via Twitter weten.

Documentaire

De vierdelige documentaire neemt de kijker mee door de carrière van de rappers. Vrijdag 10 mei was de eerste aflevering te zien op de Amerikaanse tv “Je hebt de eerste aflevering inmiddels gezien, luister nu naar de muziek die is geïnspireerd op de serie”, valt te lezen op Twitter. De laatste plaat van de groep ‘The Saga Continues stamt uit 2017.

Gods of Rap

Donderdag 16 mei zijn de mannen nog te bewonderen in de Ziggo Dome tijdens Gods of Rap, een optreden samen met Public Enemy en De La Soul.

 

Bron: Wu-Tang Clan, Ziggo Dome en Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.