Coldplay-frontman Chris Martin bezoekt zieke fan vlak voor show

Geschreven door op 5 april 2017 om 17:03
Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Raph_PH - Flickr (CC BY 2.0)

Coldplay-frontman Chris Martin heeft zich onlangs van zijn beste kant laten zien. De zanger bezocht een zieke fan in een ziekenhuis in de Filipijnen.

Coldplay-frontman Chris Martin bezoekt zieke fan

Chris Martin bewees onlangs maar weer eens dat hij het hart op de juiste plaats heeft zitten! Coldplay trad op 4 april op in de Filipijnse hoofdstad Manila, maar een grote fan van de band kon hier helaas niet bij zijn.

Ken Valiant Santiago, die lijdt aan een heftige vorm van kanker, had tickets voor de show maar kon hier door zijn ziekte niet bij zijn. De broer van de jongen vond het zo sneu, dat hij een open brief plaatste op Facebook waarin hij de band vroeg een videoboodschap voor de zieke fan op te nemen.

Bezoek

De open brief ging viraal op het sociale medium en bereikte ook Rhiza Pascua, de concertorganisator van de Coldplay show in Manila. Deze speelde het verzoek door naar de band. Martin besloot daarop niet een videoboodschap voor de jongen op te nemen, maar hem (vlak voor de show) persoonlijk te bezoeken.

Kaleidoscope EP

Coldplay is momenteel druk bezig met haar ‘A Head Full Of Dreams’-wereldtour, waarmee de band vorig jaar ook in Nederland stond. In juni brengt de band nieuw materiaal uit, in de vorm van een EP met de titel ‘Kaleidoscope’.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Nieuws