Snoop Dogg en Kid Cudi – ‘That Tree’

Geschreven door op 20 april 2010 om 15:28
Snoop Dogg - Fotocredits: Soletron/SoletronFresh ( CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Kid Cudi en Snoop Dogg hebben samen het nummer ‘That Tree’  opgenomen. Kid Cudi zit niet stil, na Kanye West, Jay-Z en David Guetta kan hij nu ook de enige echte Snoop Dogg op zijn lijstje bijschrijven. De clip, die geregisseerd is door Erick Peyton, is inmiddels op het Internet te vinden. De video is een vier minuten durende comedy geworden. We gaan er geen woorden aan vuil maken, kijk zelf en laat weten wat je ervan vindt!

Snoop Dogg zelf vond het in ieder geval geweldig om met Kid Cudi te werken, zo vertelde hij aan MTV.  “Ik vind het fijn om met Kid Cudi te werken. Hij is leuk, dynamisch en heeft een compleet nieuwe stijl. Hij geeft hiphop wat het momenteel mist. We hoeven niet allemaal te fronzen en te vertellen hoe het is om naar de gevangenis te gaan, neergeschoten te worden of het erg zwaar te hebben. Het kan ook leuk zijn! Dat is waar zijn muziek voor mij voor staat. Ik ben blij dat ik met hem samen heb mogen werken. ”

YouTube player

ArtiestenNieuws.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kid Cudi Nieuws · Snoop Dogg Nieuws · Videos