Toni Cornell (12) eert vader Chris Cornell en Chester Bennington

Geschreven door op 7 augustus 2017 om 13:38
Chris Cornell en Chester Bennington - Foto eigen creatie, origineel van Focka en Gansb (Flickr en Wikimedia)

Toni Cornell, de 12-jarige dochter van de overleden Chris Cornell, heeft haar vader en Linkin Park-frontman Chester Bennington geëerd met een emotionele cover van Leonard Cohens ‘Hallelujah’.

Dochter Chris Cornell brengt eerbetoon aan vader en Chester Bennington

Toni Cornell bracht onlangs een emotioneel eerbetoon aan haar overleden vader Chris Cornell en zijn eveneens overleden vriend en Linkin Park-frontman Chester Bennington. De 12-jarige Toni betrad samen met de Amerikaanse band OneRepublic het podium voor het tv programma Good Morning America. Samen met OneRepublic-frontman Ryan Tedder zong Toni een cover van Leonard Cohens klassieker ‘Hallelujah’, de track die Bennington nog op de begrafenis van Chris Cornell zong.

Chris Cornell en Chester Bennington

Eerder werd de muziekwereld twee keer in korte tijd opgeschrikt door het overlijden van zangers Chris Cornell en Chester Bennington. Cornell pleegde 18 mei zelfmoord in een hotel in Detroit, vlak na een show met zijn band Soundgarden. Linkin Park-frontman Chester Bennington beroofde zichzelf op 20 juli van het leven in zijn woning in Los Angeles.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.