Selah Sue en meer voor Metropool Open Air

Geschreven door op 5 augustus 2016 om 11:12
Selah Sue TivoliVredenburg, Stadspark Live, Selah Sue - Foto Eddy Berthier (Wikimedia Commons, public domain)

Hertme is the place to be in september! In het eerste weekend van september is de Twentse plaats het decor van Metropool Open Air! Wie daar is? Och, enkel onder andere Selah Sue!

Selah Sue op Metropool Open Air

Je leest het goed. Grote sterren in een openluchttheater vlakbij een klein dorpje in het Twentse land. Metropool Open Air heeft het goed voor elkaar. Op donderdag 1 september wordt Selah Sue verwelkomd, op vrijdag 2 september is Racoon de hoofdact en op zaterdag 3 september breekt Typhoon de tent af.

Selah Sue kaarten

Kaarten voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is al begonnen, en Racoon is zelfs al uitverkocht!

New York, Praag, Parijs, Hertme

Want dat klinkt hartstikke logisch. Tussen alle wereldsteden in komt de Belgische soulkoningin ook even naar Twente om haar prachtige en unieke stem te laten horen. Haar self-titles debuutalbum uit 2011 deed het eerst in de Benelux erg goed, en een jaar later werd haar naam ook in de VS gevestigd. Het heeft haar een samenwerking met Childish Gambino opgeleverd.

In haar voorprogramma staat Jeangu MacRooy. De Surinaamse zanger kwam in 2014 naar Nederland om zijn carrière verder te ontwikkelen. En hoe. In april werd MacRooy 3FM Serious Talent met de single Brave Enough. Een soulvolle september? Wel als het aan deze twee giganten ligt!

But wait, there’s more

Na deze avond hebben Racoon en Typhoon een zware klus om de Belgische te evenaren. Maar dat kunnen ze wel. Beide hoeven eigenlijk geen introductie meer. Beide startten in de zeroes en werden een paar jaar geleden heel groot met Nederlandstalig moois. Oceaan en Zandloper zijn Nederlandse anthems geworden. Beide hebben ook een geweldig voorprogramma: respectievelijk Michael Prins en Diggy Dex. Hertme: de muziekhoofdstad van september!

 

YouTube player

Bron: Metropool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.