Amerikaanse rockband Helmet komt naar Nederland

Geschreven door op 5 oktober 2016 om 14:33
Helmet - (Bron: Screenshot: Youtube)

De rockband Helmet komt na zes jaar met een nieuw album. ‘Dead to World’ komt uit op 28 oktober. Het nieuwe album wordt gevierd met een Europese tour!

Helmet

(Bron: Youtube)

Concert in Nederland

Helmet komt naar Nederland! Een van de stops op de Europese tour is de Patronaat in Haarlem. Het voorprogramma voor de band is ook al bekend. De Amerikaanse grunge band Local H zal de show openen.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van Helmet gaan op vrijdag 7 oktober om 12.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster.

Helmet

De band bestaat sinds 1989 en heeft al zeven albums uitgebracht. Het eerste album kwam uit in 1990 en heet: Strap it on. De band werd succesvol toen ze in 1992 een contract tekenden bij Interscope Records. Daar brachten ze ook het tweede album Meantime uit. Meantime werd goud in 1994 en werd meer dan 2 miljoen keer verkocht. Tot nog toe is dat de bands best verkopende album. Op 7 september kwam de aankondiging dat de band op 28 oktober met het achtste album komt.

Luister hier naar Unsung:

YouTube player

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws