Glenn Hughes en Living Colour voor concert naar Metropool Hengelo

Geschreven door op 13 april 2016 om 10:56

Glenn Hughes en Living Colour komen voor een concert naar Nederland! De bassist van Deep Purple en de ‘metalfunk’ band komen naar Metropool Hengelo.

Glenn Hughes en Living Colour naar Metropool

Glenn Hughes en Living Colour komen voor een concert naar Nederland! Hughes en zijn kompanen nemen de Amerikaanse ‘metalfunk’ band Living Colour mee en staan op vrijdag 2 december, dit jaar nog, in de Metropool Hengelo.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 15 april in de verkoop om 09:30 uur ’s ochtends. Kaarten zijn te verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster. De zaaldeuren gaan open om 18:30 uur en het concert zelf gaat van start om 19:15 uur ’s avonds.

Glenn Hughes

Glenn Hughes is vooral bekend als ex-bassist van legendarische rockband Deep Purple. Hij is als bassist en vocalist te horen op Burn, Stormbringer en Come Taste The Band. Deep Purple hield het daarna tijdelijk voor gezien nadat de band uiteenviel. Hughes nam daar geen genoegen mee en begon dus voor zichzelf. Zijn mix van hardrock, soul en funk is tijdloos en maakt dat hem al ruim 40 jaar een icoon in de top van de internationale rock.

Living Colour

In 1986 had Amerikaanse ‘metalfunk’ band Living Colour hun line-up eindelijk bij elkaar. Toen drie onervaren, maar zeer getalenteerde muzikanten, gingen op tour door verschillende clubs in en om New York. Ze werden zelfs geholpen door Mick Jagger omdat deze potentie zag in hun muziek! De band bracht in 2009 hun meest recente plaat The Chair In The Doorway uit, maar in Hengelo speelt de band voornamelijk de grootste hits, waaronder de song die hieronder te beluisteren is!

 

Bron: Metropool Hengelo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.