Wanda Sykes geeft extra show in Boom Chicago

Geschreven door op 6 november 2018 om 12:24

Wanda Sykes fans opgelet! Wegens grote belangstelling heeft de comedian op zaterdag 13 januari 2019 een extra show aangekondigd. Deze vindt plaats om 17:00 uur in Boom Chicago. 

Extra show voor Wanda Sykes

Het eerste optreden van Wanda Sykes is volledig uitverkocht! Geen tickets kunnen scoren? Niet getreurd! De stand-up comediénne heeft een extra optreden bij het Amsterdamse Boom Chicago aangekondigd. Naast haar uitvoering op zaterdag 13 januari 2019 om 20:30 uur, betreedt de artieste op dezelfde dag ook om 17:00 uur het podium.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Haar shows

Wanda geeft variërende shows. Naast haar stand-up comedy, hierin komen zowel persoonlijke verhalen als veelbesproken maatschappelijke onderwerpen aan bod.

 

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Wanda Sykes voor het eerst naar Nederland Wanda Sykes komt naar Nederland! De stand-up comédienne staat in 2019 op het podium van Boom Chicago in Amsterdam.UPDATE 6-11-2018 10:10 uur...
Rich Hall met nieuwe comedyshow in Boom Chicago De Amerikaanse comedian Rich Hall komt naar Nederland! Hij staat op 19 februari met zijn nieuwe comedyshow in Boom Chicago.Foto: Tina Downham / W...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu