Ook Blur bevestigd voor Rock Werchter 2013

Geschreven door op 8 oktober 2012 om 14:49
Fleddy Melculy, Rock Werchter - Fotocredits: Visitflanders - Bron: Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Nadat eerder al Rammstein bevestigd werd voor Rock Werchter 2013, is nu ook de 2e naam bekend gemaakt. Niemand minder dan Blur zal volgend jaar headlinen op het Belgische festival.

In een video op de website van Rock Werchter werd enkele dagen geleden bekend gemaakt dat de Britse band zal optreden op Rock Werchter 2013. De band zegt zelf er in een tweet erg blij mee te zijn om op te treden op het grootste festival van België en te hopen dat ze in 2013 meer landen kunnen bezoeken waar ze al een tijd niet meer geweest zijn.

Rock Werchter staat er om bekend ieder jaar weer vele grote namen te trekken. Zo stonden er vorig jaar onder andere Skrillex, Pearl Jam, Deadmau5 en de Red Hot Chili Peppers. Het jaar daarvoor stonden onder meer P!NK, Rammstein en Muse op het festival.

Rock Werchter zal volgend jaar op donderdag 4 juli t/m zondag 7 juli plaatsvinden. De voorverkoop voor het festival begint al op 2 november en afgaande op vorige jaren zullen de kaarten waarschijnlijk rond de €200 gaan kosten.

Blur – Coffee And TV

YouTube player

Officiële Rock Werchter site
Overzicht van Rock Werchter Nieuws
Overzicht van Blur Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Blur Nieuws · Nieuws · Rock Werchter Nieuws