Ásgeir naar Nederlandse kerken voor twee intieme optredens

Geschreven door op 5 december 2018 om 12:17
Ásgeir - foto Kim Matthäi Leland - bron Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor fans van Ásgeir! In februari 2019 komt de IJslandse artiest naar bijzondere locaties in Nederland voor twee intieme optredens. 

Ásgeir in Nederland

Ásgeir komt volgend jaar voor twee shows naar Nederland. De IJslandse zanger treedt op woensdag 20 februari 2019 op in de Stevenskerk te Nijmegen. Een dag later, op donderdag 21 februari 2019, geeft de artiest een concert in de Amsterdamse kerk de Duif.

Concertkaarten

De kaartverkoop voor beide concerten start op vrijdag 7 december 2018 om 10:00 uur. Tickets voor de show in Amsterdam zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Kaarten voor het concert in Nijmegen zijn te bestellen via de website van Doornroosje. Uitverkocht? Kijk hier.

Afterglow

Het meest recente album van Ásgeir Trausti,  ‘Afterglow, verscheen in mei 2017. Dit laatste album bevat grotendeels Engelstalige nummers, een groot verschil met ‘Dyrd I Daudathogn‘. Het debuutalbum dat in een eerste instantie volledig uit IJslandse tracks bestond. Dat debuutalbum was in zijn thuisland zo succesvol dat een op de 10 IJslanders de plaat in huis zouden hebben liggen. Niet vreemd dus dat de muzikant besloot om het album ook in het Engels op te nemen en te vertalen naar ‘In The Silence’. 

Bekijk hier de track ‘King And Cross’:

YouTube player

 

Bronnen: doornroosje.nl, asgeirmusic.com, spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.