The Alan Parsons Live Project in 2019 voor drie shows naar Nederland

Geschreven door op 5 december 2018 om 12:16
The Alan Parsons Live Project, Eye in the Sky - Foto: MarieLopezPhotographer - (Bron: Wikimedia Commons)

In het voorjaar van 2019 komt Alan Parsons met The Alan Parson Live Project voor drie concerten naar onder andere Paradiso in Amsterdam. 

UPDATE 15-01-2019 om 10:30 uur: Alan Parsons geeft twee extra concerten in Nederland. Op zaterdag 4 mei 2019 staat de zanger in De Oosterpoort in Groningen. Een dag later, op zondag 5 mei 2019, treedt de muzikant op in de Utrechtse TivoliVredenburg. Tickets gaan op vrijdag 18 januari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

The Alan Parsons Live Project naar Nederland

Goed nieuws voor de fans van Alan Parsons! De legendarische zanger komt met The Alan Parsons Live Project voor drie concerten naar Nederland. De eerste show van de concertreeks vindt plaats op 19 maart 2019 in Markant Uden. Op dinsdag 30 april 2019 staat de Brit in de Grote Zaal van de Amsterdamse Paradiso. Een dag later, op woensdag 1 mei, treedt de muzikant op in De Vereeniging in Nijmegen.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 7 december 2018 om 10:00 in de verkoop. De verkoop verloopt via de websites van Paradiso en De Vereeniging. Kaarten voor het concert in Markant Uden zijn per direct beschikbaar. Uitverkocht? Kijk hier.


Alan Parsons

Als producer heeft Alan Parsons meegewerkt aan legendarische albums, zoals ‘Abbey Road‘ van the Beatles. In de jaren ’70 gooide de muzikant het roer om en begon hij met The Alan Parsons Project. Hiermee scoorde Alan wereldhits zoals ‘Don’t Answer Me’ en ‘Old & Wise’.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...