Alicia Keys is on fire tijdens iTunes Festival in Londen (VIDEO)

Geschreven door op 8 oktober 2012 om 10:31
Alicia Keys - Foto: Walmart | Flickr (CC BY 2.0)

Alicia Keys is on fire! Momenteel is zij in Europa om haar vierde studioalbum ‘Girl On Fire’ en gelijknamige single te promoten. 

Zij bracht het podium in vuur en vlam met een optreden tijdens het iTunes Festival in Londen.

De Grammy winnares bracht een aantal klassiekers zoals, ‘Fallin’, ‘A Woman’s Worth’ en een reggae versie van ‘You Dont Know My Name’ ten gehore. Maar het hoogtepunt van de ‘vurige’ show was toch het moment waarop zij een nog nooit eerder uitgebracht lied, afkomstig van haar gloednieuwe studioalbum, begon te zingen. Dat Alicia Keys zich kiplekker voelt en een nieuwe koers vaart, wordt met de track ‘Brand New Me’ meteen duidelijk. ‘Brand New Me’ is een track die Alicia Keys samen met de zangeres Emeli Sandé heeft geschreven. Emeli en Alicia hebben elkaar gevonden, want ook de track ‘Not even the king’ schreven zij samen.

Dat is niet de enige bijzondere samenwerking die Alicia Keys op haar naam heeft staan. Onlangs ontwierp zij een speciale collectie sneakers voor het sportmerk Reebok.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Alicia Keys Nieuws · Nieuws