Marilyn Manson releaset creepy videoclip met Courtney Love

Geschreven door op 23 maart 2018 om 12:27
Marilyn Manson - Foto Andreas Lawen (Wikimedia) (CC BY-SA 4.0)

Marilyn Manson heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. En hij is, zoals we gewend zijn van Manson, creepy as fuck. In de clip voor het nummer ‘Tattooed in Reverse‘ is Courtney Love te zien als verpleegster van de shockrocker.

Nieuwe videoclip Marilyn Manson

‘Wie stond het toe dat Courtney Love mijn verpleegster is?’, vraagt Manson op Twitter. Hij geeft zelf het antwoord: ‘Oh shit I did‘. Eerder deze week teasde de shockrockband fans al met een stukje van de nieuwe videoclip voor het nummer ‘Tattooed in Reverse‘ en nu kunnen we hem eindelijk in zijn totaliteit bewonderen. De vraag is alleen of je dat wil, want de videoclip is misschien de raarste en engste van Marilyn Manson tot nu toe.

Courtney Love als verpleegster

In de video speelt Courtney Love een verpleegster en alsof dat nog niet eng genoeg is, is de Hole-zangeres te zien terwijl ze Manson in rolstoel door de gangen van een eng ziekenhuis duwt. Love is maar kort even te zien in de video die zich vooral focust op een van de patiënten in het krankenhaus.

Mocht je je afvragen wat Courtney tegenwoordig nog meer doet dan figureren in videoclips. De weduwe van Kurt Cobain is bezig aan een nieuw album, waarop naar eigen zeggen rock en beats gemixt worden. Daarnaast werkt ze aan een nieuw memoire over haar leven.

Tattooed in Reverse

De track ‘Tattooed in Reverse‘ is afkomstig van het album ‘Heaven Upside Down‘, dat in 2017 uitkwam. In een interview met Howard Stern vertelt Brian Warner, zoals Marilyn Manson echt heet, dat het nummer gaat over spijt, of beter gezegd over dat hij nergens spijt van heeft.

Johnny Depp mee op tour?

Op 30 mei staat de band in een uitverkochte zaal van het Philharmonie Haarlem. Kaarten voor dat optreden zijn nog wel verkrijgbaar op sites van derden. Manson en zijn bandleden zijn deze zomer ook te vinden op het podium van het Belgische metalfestival Graspop.

Grote kans is ook dat je Johnny Depp daar gaat zien als gitarist van de band. Depp is een goede vriend van Marilyn en stond al vaker met Manson op het podium. Daarnaast was de bekende acteur ook te zien in de videoclip ‘KILL4ME‘. Op Twitter plaatste de band dat Johnny nadacht over een vaste positie in de band als gitarist én dat zagen de fans wel zitten.

Bron: Twitter, nme.co.uk

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.