Concert Radiohead-frontman Thom Yorke razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 23 maart 2018 om 11:33
Thom Yorke (Radiohead) - Foto: anyonlinyr (Flickr, CC BY 2.0)

Het concert van Radiohead-frontman Thom Yorke is volledig uitverkocht. De muzikant treedt op 4 juni op in Koninklijk Theater Carré. 

Uitverkocht

De kaartverkoop van Thom Yorke verliep uiterst voorspoedig. Vanochtend (23 maart) gingen de tickets in de verkoop voor de show van de zanger. Deze waren allemaal binnen een kwartier uitverkocht. Yorke zal zodoende voor een bomvol Koninklijk Theater Carré optreden.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren in de pre-sale of reguliere verkoop? Balen! Maar wij hebben een aantal tips voor je waardoor je er wellicht toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Wie weet vallen er nog tickets terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je ervan op de hoogte als er een extra concert wordt aangekondigd, of als er extra tickets vrijkomen.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter of Instagram! Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog tickets over.
  • Check sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire aanbieder van tickets. Je betaalt hier wat meer, maar je bent er dan in ieder geval wel bij!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen! Veel grote media houden regelmatig win acties voor concerten, zeker voor grote shows zoals deze.

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om tickets te bemachtigen? Laat het ons weten in de poll!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·