Rihanna in Victoria’s Secret 2012

Geschreven door op 4 oktober 2012 om 9:27
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

De Amerikaanse zangeres zal tijdens de fashion show gaan optreden. Ook Justin Bieber zal acte de presence geven op een van werelds belangrijkste fashion events.

Rihanna bevestigde via haar Facebook dat ze zal gaan optreden tijdens het extravagante mode evenement. Verschillende bronnen hebben inmiddels bevestigd dat Justin Bieber ook op zal treden.

De show zal dinsdag 4 december wereldwijd te zien zijn. De afgelopen editie trok meer dan tien miljoen kijkers, niet alleen vanwege de kleding. Maroon 5, Nicki Minaj, Kanye West en Jay-Z waren vorig jaar te zien. De jaren daarvoor hebben onder andere Justin Timberlake en de Spice Girls al een optreden weggegeven.

De show zal ook een Nederlands tintje krijgen daar Neerlands trots ‘Doutzen Kroes’, een van de bekendste modellen van Victoria’s Secret, op de catwalk zal verschijnen. Samen met o.a. Candice Swanepoel en Adriana Lima zal ze de aandacht opeisen.

Jay-Z en Kanye West in Victoria’s Secret 2011′ Fashion Show

YouTube player
Overzicht van Rihanna Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws