Ronnie Flex verklapt wanneer de baby wordt geboren

Geschreven door op 15 november 2018 om 14:26
Paaspop, Ronnie Flex tijdens Buma NL Awards 2017 - Fotocredits: Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Het duurt niet lang meer tot Ronnie Flex vader wordt! In een interview met RTL Boulevard spreekt de rapper openlijk over het vaderschap dat hem te wachten staat.

Ronnie Flex verklapt geboortedag

Ronnie Flex kan niet wachten om vader te worden! In een interview met RTL Boulevard stelt Ronnie zich kwetsbaar op en verklapt tevens wanneer zijn kleine geboren wordt:

”Ik droom er elke nacht over en dan denk ik is het nu zover of is het niet zo ver? Dan kijk ik naar de tijd en denk ik shit het duurt nog anderhalve maand of zoiets. Ik weet dat ik het heel goed ga doen en toegewijd ga zijn. Ik ben zo blij dat ik alles wat ik heb bereikt en voor gewerkt heb nu kan gaan delen met iemand. Dat ik het niet alleen meer voor mezelf hoef te doen, maar dat ik het voor een ander kan doen. Ik word heel gelukkig van het idee en ik denk dat het me nog meer motivatie gaat geven om nog harder te werken.”

Wie is dan de moeder?

Op 30 oktober 2018 plaatste Ronnie een echo van zijn ongeboren kind op Instagram. Dit kwam als schokkend nieuws aan bij zijn fans, die sindsdien speculeren over de baby mama. Een veelgenoemde naam is Famke Louise. Famke zou destijds een relatie hebben met de rapper, maar dit is nooit bevestigd.

Bronnen: RTL Boulevard, lindanieuws.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Roddels · Ronnie Flex Nieuws