UB40 brengt jubileumtour eind 2024 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 19 juli 2023 om 13:28
UB40 - Foto: Thesupermat (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

UB40 keert volgend jaar terug in Nederland! De band brengt de jubileumtour ter ere van zijn 45-jarig bestaan in 2024 naar de Ziggo Dome.

UB40 in 2024 naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van UB40! De band, met originele leden Robin Campbell, Earl Falconer, Jimmy Brown en Norman Hassen nog altijd in de gelederen, komt eind 2024 terug naar Nederland. De reggaeformatie brengt zijn ’45 Years of UB40′-tour op vrijdag 29 november 2024 naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Voordat de band echter het podium van de Ziggo Dome betreedt, heeft het eerst nog een concert in Rotterdam Ahoy op de planning staan! Deze show vindt plaats op vrijdag 1 december 2023.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaat op maandag 24 juli in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.