Therapy? voor akoestische concerten naar Nederland

Geschreven door op 17 juni 2016 om 11:32
Therapy? (Andy Cairns) - Foto: sarahluv | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Therapy? gaat op tour en is voor maar liefst vijf concerten in Nederland! In november speelt de band in Groningen, Amsterdam, Tilburg, Apeldoorn en Rotterdam.

Andy Cairns - Foto: sarahluv | Flickr

Therapy? Andy Cairns – Foto: sarahluv | Flickr

Therapy? concert

Therapy? komt naar Nederland! De band geeft vier exclusieve, akoestische shows als onderdeel van de ‘Wood & Wire’ tour. Op dinsdag 15 november staat de band in De Oosterpoort te Groningen, op woensdag 16 november in Melkweg The Max in Amsterdam, op vrijdag 18 november in 013 in Tilburg en op zondag 20 november in Theater Orpheus in Apeldoorn

UPDATE: de band komt op vrijdag 25 november voor nog een akoestisch concert naar Arminius Rotterdam! De kaartverkoop start op donderdag 4 augustus om 10:00.

Therapy? tickets

De voorverkoop is reeds begonnen. Tickets voor deze concerten zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster en op de sites van de desbetreffende venues.

‘Disquiet’

De Noord-Ierse band bestaat inmiddels al 26 jaar en staat vooral bekend om de albums ‘Troublegum‘ en ‘Infernal Love‘. Met het nieuwe album ‘Disquiet’ en hun nieuwe EP ‘The Tides’ laten de bandleden horen dat ze nog altijd in topvorm zijn.

De rockmuzikanten spelen tijdens de ‘Wood & Wire’ concerten hun muziek in een akoestische setting zodat de fans de melodieën, gitaren en ritmes op een unieke manier kunnen horen. Wat je kan verwachten is een groot aantal nummers van hun iconische albums en enkele nieuwe nummers. Omdat de optredens in intieme settings zijn, vertellen de artiesten ook de achtergrondverhalen en de invloeden op hun muziek.

YouTube player

Bron: De Oosterpoort, Melkweg, 013, Orpheus

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.