Cristina Branco volgend jaar voor nieuw optreden naar Nederland

Geschreven door op 23 april 2018 om 12:04
Cristina Branco at FMM Festival in Sines 2005. Author: Bunks (Wikimedia Commons, CC BY 3.0)

Cristina Branco komt voor een nieuw optreden naar Nederland! Op 22 april 2019 staat de Portugese zangeres op de planken van TivoliVredenburg. Volgende maand staat de muzikante ook in Utrecht. 

Cristina Branco Nederland

Goed nieuws voor alle fans van Portugese muziek en dan in het bijzonder van Cristina Branco! De fadozangeres staat op 22 april 2019 in TivoliVredenburg te Utrecht voor een spectaculaire show. Ook dit jaar is zij in Nederland te bewonderen. Op 2 mei treedt Branco eveneens op in TivoliVredenburg. De kaartverkoop voor dit evenement gaat snel. Wil je dus niet wachten tot volgend jaar? Haal dan nu de tickets voor het optreden van 2 mei.

Kaartverkoop

Tickets voor het optreden van de Portugese zangeres zijn onder meer verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Cristina Branco

De Portugese fadozangeres Cristina Branco is een uitzonderlijk artieste. De 45-jarige muzikante maakte met haar talent naam in zowel binnen- als buitenland. In februari van dit jaar bracht ze haar meest recente album ‘BRANCO‘ uit. Om dit album tot een succes te maken werkte ze niet alleen samen met jonge namen uit de indie-scene, maar ook met beroemdheden als Sérgio Godinho. In Nederland is ze vooral bekend van haar samenwerking met BLØF voor het album ‘Umoja‘ uit 2006.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.