The Prodigy concert in 013 Tilburg binnen 1 minuut uitverkocht

Geschreven door op 29 september 2017 om 11:07

Het concert van The Prodigy bij poppodium 013 in Tilburg was vanmorgen binnen één minuut volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?

The Prodigy uitverkocht

Vrijdagmorgen op 29 september 2017 ging het concert van The Prodigy in de verkoop. Dit optreden vindt plaats op 11 december 2017 in 013 Tilburg. De tickets vlogen, precies zoals verwacht, in no time over de digitale toonbank. Binnen één minuut was er dan ook geen kaart meer verkrijgbaar voor het populaire concert.

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de kaartverkoop van The Prodigy gemist of heb je mis gegrepen bij de online voorverkoop? Misschien lukt het met deze tips om alsnog aan kaarten te komen.

  • Blijf nog even proberen bij Website van Ticketmaster. Soms komen er, kort nadat een event is uitverkocht, nog wat kaarten vrij van mislukte bestellingen.
  • Laat aan iedereen weten dat je op zoek bent door een oproep op sociale media de posten. Wellicht heeft iemand binnen jouw netwerk nog kaarten.
  • Check Ticketswap of Marktplaats. Je betaalt meestal wel wat meer, maar je hoeft het concert in ieder geval niet te missen.
  • Doe ook mee aan alle prijsvragen op de radio waar je kaarten kunt winnen.

The Prodigy in 013

Op  maandag 11 december 2017 staan de bandleden van The Prodigy op het podium van 013 in Tilburg. De show werd maandag 25 september 2017 o.a. via sociale media aangekondigd. In 2015 stond de band nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Kaarten voor het optreden in 013 zijn extra gewild omdat het ditmaal een exclusieve show in een intiemere setting betreft.

 

Bron: Ticketmaster, 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.