The Prodigy in december voor intieme liveshow naar 013

Geschreven door op 25 september 2017 om 11:28
The Prodigy - Foto YouTube screenshot

Goed nieuws voor fans van The Prodigy! De legendarische Britse groep betreedt op maandag 11 december het podium van 013 in Tilburg voor een exclusieve Nederlandse show.

The Prodigy voor exclusieve liveshow naar 013

The Prodigy komt naar Nederland! De iconische Britse groep, die bekend staat om haar mix van stijlen als techno, rave, punk, electro en dance, staat op maandag 11 december op het podium van 013 in Tilburg.

De exclusieve show is een unieke kans voor fans om de Britten in een intieme setting te zien. In 2015 stond The Prodigy nog in een uitverkochte Ziggo Dome.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere show gaan op vrijdag 29 september om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

‘The Day Is My Enemy’

De groep zag in 1990 het levenslicht en groeide al snel uit tot een van de bekendste elektronische acts ter wereld. Met hits als ‘Out of Space’‘No Good (Start the Dance)’‘Smack My Bitch Up’ en natuurlijk klassieker ‘Firestarter’ vergaarden de Britten enorme bekendheid in de jaren negentig.

In 2015 verscheen het zesde album van de band: ‘The Day Is My Enemy’. De plaat werd een succes en behaalde in Nederland de tweede plek in de Album Top 100.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.