Christina Aguilera wordt graag ouder

Geschreven door op 18 oktober 2012 om 9:38
Christina Aguilera - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Raffaele Fiorillo - (CC BY-SA 2.0)

Christina Aguilera heeft in een interview laten weten het niet erg te vinden om ouder te worden. Waar andere artiesten middels plastische chirurgie en andere technieken er alles aan doen om jong te blijven heeft Christina geen moeite met het verouderingsproces.

De 31-jarige ‘The Voice’ coach zei dat haar moederschap haar enorm heeft geholpen om positief te blijven. Het heeft haar laten zien dat je ook ouder kunt worden en daar blij mee kunt zijn, ze ziet nu immers elke dag haar zoon opgroeien. Dat vindt ze geweldig.

“Sommige mensen zijn bang voor verandering en vinden dat ouder worden iets slechts is. Ik hou echter van ouder worden en de levenservaring die het met zich mee brengt”, aldus de ‘Genie In A Bottle’ zangeres. “Zien wat een vrouwenlichaam kan doen tijdens de zwangerschap vind ik geweldig.”

Ze zegt dat ze haar positieve kijk op het leven heeft vertaald naar haar nieuwe album, ‘Lotus’. Het album gaat over het vieren van de vrijheid.”Ik omarm alles wat ik geworden ben en geleerd heb.”

Christina wordt in December 32 jaar.

Haar nieuwe single:
Christina Aguilera – Your Body

YouTube player
Overzicht van Christina Aguilera Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Christina Aguilera Nieuws · Nieuws