Ariana Grande doet muzikale imitatie bij The Tonight Show

Geschreven door op 16 september 2015 om 17:12
Ariana Grande - Credits: By Rachel Ann Selvin - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Altijd al willen weten hoe het klinkt als Christina Aguilera het nummer “The Wheels On The Bus” zou moeten zingen? Of Britney Spears  “Mary Had A Little Lamb”? Kijk dan deze video, want het is aan Ariana Grande deze moeilijke taak te volbrengen!

Zangeres Ariana Grande wordt uitgedaagd bij The Tonight Show om mee te doen met het spel “Wheel of Musical Impressions”. Ze doet onder andere impressies van Christina Aguilera en Celine Dion op willekeurig gekozen nummers. Deze nummers kunnen dus ook bijvoorbeeld kinderliedjes zijn, wat voor veel hilariteit zorgt.

Ariana Grande versus Jimmy Fallon

Ondanks dat kan Ariana het publiek overtuigen met haar zang- en imitatiekunsten. Ook Jimmy Fallon, de host van de show, moet eraan geloven en doet mee met de uitdaging. Denk jij dat Ariana deze uitdaging aankan? Kijk dan snel de video!

 

YouTube player

 

Wheel of Musical Impressions gaat viral

The Wheel of Musical Impressions is een populair onderdeel van The Tonight show. De hilarische video’s gaan regelmatig viral. Adam Levine, de frontman van Maroon 5 heeft ook ooit meegedaan met The Wheel of Musical Impressions. Hij bleek zeer indrukwekkende immitatie-skills te hebben. Bekijk hier de video die binnen drie dagen viral ging en acht miljoen views binnenhaalde!

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Artiesten · Fun Content · Nieuws · Videos · Viral