Hooverphonic voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 30 juni 2016 om 10:38
Hooverphonic - Fotocredits Jaak Geebelen - Wikimedia Commons

De Vlaamse hitmachine Hooverphonic viert zijn verjaardag, en komt daarvoor ook naar Nederland! In november is de groep te zien in Amsterdam en Tilburg!

Hooverphonic

Jaak Geebelen – wikimedia commons

Hooverphonic concert

De Vlaamse groep Hooverphonic viert de twintigste verjaardag van het debuutalbum. En ze willen dat jij er bij bent! Op zaterdag 19 november vieren ze het ambient-popfeestje in Paradiso Amsterdam, en op vrijdag 25 november verhuist het feestje naar 013 Tilburg!

Hooverphonic tickets

Kaarten voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 1 juli om 10:00.

Een nieuw, spectaculair, stereofonisch geluid

Het 20-jarige debuutalbum schepte hoge verwachtingen over de sound die in het schijfje zat. Maar de Vlaamse band met de prachtige naam maakte de verwachtingen waar. A New Stereophonic Sound Spectacular werd in België een dijk van een album, en maakte de band een van de populairste in de Benelux.

Daarna maakte de band nog vele hits en binnen- en buitenland. Het absolute hoogtepunt was het optreden in de openingsceremonie van het EK voetbal in 2000. Een miljard mensen zagen de ambient pop, en zagen dat het goed was. Alle albums daarna werden platina of goud, inclusief hun nieuwste album In Wonderland.

 

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.