Hooverphonic komt naar TivoliVredenburg!

Geschreven door op 9 december 2015 om 14:55

De Belgische band Hooverphonic komt naar Nederland! Op dinsdag 12 april treden zij op in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht.

Hooverphonic tickets

Kaarten voor Hooverphonic gaan op donderdag 10 december om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

Nederland en België

Het concert van Hooverphonic in Utrecht is het enige concert dat de Belgische band geeft. Wel geven ze nog een aantal concerten in Luxemburg (Den Atelier 4 april), Brussel (Ancienne Belgique, 6 april), Antwerpen (De Roma, 14 april), Gent (Capitole, 21 april) en Luik (Le Forum, 22 april). De Belgische en Luxemburgse kaartverkoop op vrijdag 11 december om 10:00 uur via de websites van de verschillende theaters.

In Wonderland

Het concert is onderdeel van de promotour voor hun negende album In Wonderland, dat op 18 maart 2016 uitkomt. Op dat album staan strijkers wederom centraal. Ook bij het concert in Utrecht zijn die strijkers aanwezig: Hooverphonic neemt een ensemble van tien man mee. Toch wordt er tijdens het concert niet alleen maar muziek van het album gespeeld, maar ook oude hits.

Hooverphonic

De Vlaamse band heeft geen grote hits gescoord in Nederland, maar in thuisland België zijn ze erg populair. Ze stonden twaalf keer in de Vlaamse Ultratop 50, waaronder één nummer 1-hit. Ook is hun muziek gebruikt in populaire tv-series als Baywatch, Entourage, CSI en Sex and the City en meerdere internationale reclames zoals J.P. Morgan, Jaguar, Volkswagen, Danone en Toyota.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.