Muse stelt release speciale heruitgave ‘Origin of Muse’ uit

Geschreven door op 12 december 2017 om 13:34
Muse - Foto Jessica S. (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Muse heeft de release van haar speciale heruitgave ‘Origin of Muse’ uitgesteld. Dit onthulde frontman Matt Bellamy op Twitter.

Muse stelt release ‘Origin of Muse’ uit

Frontman Matt Bellamy onthulde in mei dat de band bezig was met een speciale heruitgave van haar eerste twee albums ‘Showbiz’ en ‘Origin of Symmetry’. De frontman omschreef de re-release, genaamd ‘Origin of Muse’, als een “muzikale autobiografie” van de Britse rockers.

Naast een heruitgave van de eerste twee albums, zei de zanger en gitarist destijds ook dat de heruitgave vroege demo’s en zeldzaam materiaal zou gaan bevatten.

“Rabbit hole”

Hoewel de band nooit een specifieke releasedatum voor de boxset bekendmaakte, leek de release niet ver weg. De band heeft nu toch besloten om de uitgave uit te stellen, zo onthulde Bellamy onlangs op zijn Twitter pagina.

Bellamy kreeg een vraag van een fan, die zich afvroeg hoe ‘Origin of Muse’ er voor stond. De fan kreeg een teleurstellend antwoord op zijn vraag: de release wordt met ongeveer een jaar uitgesteld.

‘Thought Contagion’

De vertraging van de bijzondere heruitgave is desondanks begrijpelijk. De Britse rockers zijn namelijk al een flinke tijd druk in de studio aan het werk. De band deelde eerder al foto’s vanuit de studio en inmiddels is duidelijk dat het uit Teignmouth afkomstige trio in februari met een nieuwe single hoopt te komen, genaamd ‘Thought Contagion’. De laatste release van de band was single ‘Dig Down’, die in mei 2017 verscheen.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Robin de Roode, redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws
Menu