Katy Perry geeft extra concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 1 september 2014 om 12:03
Katy Perry - foto: Eva Rinaldi - bron: Wikimedia

Katy Perry geeft een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het extra optreden van de zangeres zal plaatsvinden op 10 maart 2015. 

Extra Katy Perry concert

Aanleiding voor het extra optreden van Katy Perry, is de grote belangstelling voor het eerste concert op 9 maart. De tickets voor dit concert waren binnen korte tijd volledig uitverkocht.

Fans die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen voor het eerste concert krijgen vrijdag een nieuwe kans om het optreden bij te wonen.

 

katy perry

 

Kaartverkoop Katy Perry

De kaartverkoop van het extra concert van Katy Perry begint aanstaande vrijdag op de website van Ticketmaster. Op 5 september om 10:00 uur kunnen fans tickets online bestellen. Wegens grote populariteit van Katy Perry zal er naar verwachting een wachtrij ontstaan op de website. Om deze reden raden wij fans aan om op tijd naar de website te gaan. Dit vergroot de kans op een ticket.

Ben je niet in de gelegenheid om een kaartje bij de reguliere verkoop te bestellen? Kijk dan bij een van de secundaire ticketshops voor een concertkaart.
Let op: De kaartprijs ligt bij secundaire ticketshops meestal hoger dan bij het reguliere verkooppunt. Wil je dit concert hoe dan ook bijwonen? Dan is dit een veilige manier om toch aan tickets te komen.
Wij hebben een aantal betrouwbare ticketshops voor jou op een rijtje gezet zodat je de prijzen kunt vergelijken:

 

The Prismatic Tour

De concerten van Katy Perry zijn beiden onderdeel van ‘The Prismatic Tour’. De zangeres doet tijdens haar tournee achttien landen aan.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.