Wereldkerstcircus: een unieke belevenis voor jong en oud!

Geschreven door op 30 november 2015 om 15:01
Koninklijk Theater Carré Amsterdam - Fotocredits S. Sepp (Wikimedia Commons)

De kerstvakantie komt er weer aan! Inmiddels is het Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré wel een kersttraditie te noemen.

Wereldkerstcircus

Het Wereldkerstcircus wordt van 17 december tot en met 3 januari voor de 31e keer gehouden in Koninklijk Theater Carré. Het circus heeft alle denkbare circusprijzen al gewonnen, waaronder twee Zilveren en vier Gouden Clowns, de belangrijkste circusprijzen van de wereld.

Wervelende show

Al 31 jaar wordt in Carré een topshow neergezet, in alle hoeken van het theater. De vloer, de trapeze, midden in de lucht of in de nok, overal gebeurt wat. Tientallen topacrobaten en -clowns van over de hele wereld verzorgen een prachtige voorstelling voor jong en oud.

Het circus wordt gezien als het belangrijkste en meest succesvolle kerstcircus van Nederland, met zo’n 60.000 bezoekers in 18 dagen en bijna 1,5 miljoen bezoekers in de afgelopen 30 jaar.

Wilde dieren

In de show zijn, mede door een recente wetswijziging, geen wilde dieren meer te zien. ‘Tamme’ dieren, zoals paarden en honden, zijn wel te bewonderen in het circus. Ook zonder wilde dieren is het circus de moeite waard, met de vele acrobaten, clowns en andere artiesten.

Wereldkerstcircus tickets

Kaarten voor het Wereldkerstcircus zijn nu te koop via de website van Carré. Het circus is tussen donderdag 17 december 2015 en zondag 3 januari 2015 maar liefst veertig keer te bewonderen, ook tijdens de Kerstdagen en oud en nieuw. Wees er snel bij, want een aantal shows zijn al (bijna) uitverkocht!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Wereldkerstcircus Nieuws