Neil Diamond in 2015 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 13 oktober 2014 om 11:32
Neil Diamond (cropped) - Foto Neal Whitehouse Piper (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Neil Diamond zal op volgend jaar een concert geven in Nederland. Op 25 juni 2015 zal hij te vinden zijn in de Ziggo Dome te Amsterdam. 

De inmiddels 73-jarige Amerikaan doet een week eerder Keulen, Duitsland aan, wat de start van zijn tour markeert. Een maand later sluit hij diezelfde Europese tour af met een optreden in de 02-arena in London.

Neil Diamond

Voorverkoop Neil Diamond

De kaartverkoop van het concert van Neil Diamond in de Ziggo Dome start op vrijdag 17 oktober om 10.00 en verloopt via de website van Ticketmaster. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of heb je geen zin om te wachten op de kaartverkoop? Dan kan je nu alvast je kaarten reserveren via Topticketshop. Heb je kaarten gescoord? Geef dan hier aan dat je aanwezig bent.

 

Neil Diamond

Neil Leslie Diamond, zoals de zanger volledig heet, werd op 24 januari 1941 geboren in New York. De bekendste hit van de Amerikaanse zanger en songwriter is Sweet Caroline uit 1969. Naast zijn muzikale loopbaan acteerde hij ook nog in een film, The Jazz Singer uit 1980, die hem de hit Love on the Rocks opleverde .

Op 14 mei 2008 kwam zijn album Home Before Dark op de eerste plaats binnen in de Billboard Top 200, wat zijn eerste Amerikaanse nummer 1-album betekende. Volgende week, op 21 oktober 2014, zal zijn nieuwe studioalbum Melody Road verschijnen, die nu al vooraf te reserveren is via bol.com.

Beluister hieronder Neil Diamond’s grootste hit, Sweet Caroline, Live in zijn jongere jaren.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Neil Diamond Nieuws · Nieuws