Muse voorverkoop informatie concert Ziggo Dome

Geschreven door op 21 september 2015 om 16:29
Duran Duran cover, Muse - Foto: Raph_PH (Flickr, license: CC BY 2.0)

Straks om 10:00 uur gaat de voorverkoop voor het concert van Muse in de Ziggo Dome van start. Gezien de enorme vraag naar tickets zal het concert naar verwachting snel uitverkocht zijn.

UPDATE: Beide concerten van Muse zijn inmiddels uitverkocht.

Op woensdag 9 maart 2016 geeft Muse een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Vandaag op 22 september gaat de landelijke voorverkoop van start.

Muse voorverkoop

De vraag naar Muse tickets is buitengewoon groot. Dat hebben we vorige week gezien tijdens de Ziggo Presale. Speciaal voor leden van Ziggo ging een deel van de tickets afgelopen vrijdag in de voorverkoop. Binnen een half uur waren deze concertkaarten uitverkocht.

Bij de reguliere Muse voorverkoop op dinsdag 22 september zal dit naar verwachting nog veel sneller gaan. Wees er dus op tijd bij met het kopen van je kaarten. Ga ruim voor aanvang van de verkoop naar de website. Sta je op tijd in de wachtrij? Dan heb je een grotere kans op tickets!

Muse Tickets

Lukt het niet om tickets te bemachtigen of wil je alvast zeker zijn van kaarten? Kijk dan bij Topticketshop of er concertkaarten worden aangeboden. Straks om 10:00 uur begint de landelijke kaartverkoop via Ticketmaster. Wij wensen je heel veel succes bij de voorverkoop!

 

Bron: Muse.mu

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Muse Nieuws · Nieuws