Hardwell stopt tijdelijk met optreden

Geschreven door op 7 september 2018 om 17:01
Hardwell op Mysteryland - Fotocredits Nicolasemgeest - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Verdrietig nieuws voor de fans van Hardwell. De populaire dj stopt voor onbepaalde tijd met het geven van optredens. Dit laat hij in een emotioneel bericht op Facebook weten.

Hardwell stopt voor onbepaalde tijd met optreden

Dj Hardwell geeft op Facebook aan een stapje terug te nemen. De afgelopen tijd kwam Robbert van de Corput, de echte naam van de dj, erachter dat hij te weinig tijd met zijn familie en vrienden doorbrengt. Ondanks dat hij vroeger droomde van het leven dat hij nu leeft, is het voor hem nu tijd om zichzelf weer te kunnen zijn. “Daarom heb ik besloten om mijn agenda voor onbepaalde tijd leeg te maken, zodat ik geen rekening meer hoef te houden met interviews, deadlines en releasedatums. Ik heb altijd met de grote druk om kunnen gaan, maar nu is het te veel.”

Onderaan het bericht stelt Robbert de fans een beetje gerust. Hij laat weten er niet definitief mee te stoppen. “Ik zal muziek blijven maken en ik zal dat nooit laten gaan. Ik zal altijd proberen om me te blijven verbinden met mijn fans.”

Ziggo Dome

De Nederlandse dj en producer geeft zijn laatste optreden op 18 oktober 2018 in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Hier speelt hij samen met het Metropole Orkest. Voor dit concert zijn er nog een aantal kaarten verkrijgbaar via de site van Hardwell. Toch uitverkocht? Kijk hier!

 

Bron: Hardwell

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Hardwell Nieuws · Nieuws