Rapper MHD in januari 2019 naar AFAS Live

Geschreven door op 17 september 2018 om 14:54
MHD tijdens Encore Festival 2018 - Foto: Shali Blok (Artiesten Nieuws)

MHD komt terug naar Nederland! De Franse rapper staat in de winter van 2019 in AFAS Live in Amsterdam.

MHD naar AFAS Live

Rapper MHD staat op woensdag 16 januari 2019 op het podium van AFAS Live. De Nederlandse show maakt deel uit van een tour die in het teken staat van het nieuwste album: ’19’.

Concertkaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 21 september 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Is het concert uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw album: ’19’

Op woensdag 19 september vindt de release het nieuwe album ’19 ‘plaats. Dit is de opvolger van zijn debuutalbum: MHD‘ uit 2016. Reserveren? Dat kan nog via de website van bol.com.

Mohamed Sylla

De artiestennaam is een afkorting van Mohamed, zijn voornaam. Mohamed Sylla wordt gezien als grondlegger van muziekgenre ”Afrotrap”. Deze bestaat uit een mix van ”afrobeat”, ”trap” en Franstalige rap. In 2015 bracht de rapper een reeks liedjes uit onder de naam ”Afro Trap”.  Een tot nu toe tiendelige reeks. De muziek werd onder andere opgepikt in de voetbalwereld door Paul Pogba en Alexandre Lacezette, die de danspasjes nabootsten bij het scoren.

Bekijk hieronder ”Afro Trap Part 1”.

Bronnen: AFAS Live, Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.