Live Report: Belgische band Pale Grey in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 15 december 2017 om 12:38
Pale Grey - Billy - Foto: Persbericht Pale Grey

De Belgische muziekgroep Pale Grey stond op woensdag 13 december in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam. Artiestennieuws was erbij en doet verslag!

Talentvolle Pale Grey

Dat ons buurland vol talent zit bewezen onder andere Triggerfinger en Bazart. Pale Grey bevestigt het nog maar eens. De band, die nu negen jaar meedraait, vindt het nog steeds lastig om hun Nederlandse fans op te trommelen.

Op woensdag 13 december stonden de mannen in de Paradiso in Amsterdam, waar een karig twintigtal mensen op afkwam. De indiepop band liet zich echter niet uit het veld slaan en verkondigde vrolijk dat hun publiek zich in ieder geval vrij kon bewegen.

Goede try-out

De kleine zaal, waar ongeveer tweehonderd man in past, was een goede try-out waar de band hun muziek inclusief lichtshow kon presenteren en uit kon proberen. Afgelopen maand speelde Pale Grey vooral in België en Frankrijk. Wij van Artiesten Nieuws hopen dat ze zeer binnenkort terugkomen naar Nederland om het nogmaals te proberen.

De rust in de kleine zaal zou te maken hebben gehad met de drukte in de grote zaal. Daar speelde Lucas Hamming en zijn band. speelde. Ondanks dat de artiesten wat muziekstijl betreft ver uit elkaar liggen is de doelgroep van beiden vooral jonge mannen en vrouwen die graag naar alternatieve bands luisteren.

Een combinatie van hiphop, electronic beats en indiepop

Sferische, lieve, onschuldige pop, die versterkt wordt door elektronische beats en invloeden van hiphop, dat is Pale Grey. Iets wat, kijkende naar de trends binnen de muziek, goed zou moeten werken. Hopelijk komen de heren snel terug!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.