Wolfmother naar Melkweg Amsterdam en 013 Tilburg

Geschreven door op 23 februari 2018 om 10:49
Wolfmother - Foto: © pitpony.photography / CC-BY-SA-3.0 - -bron: pitpony.photography.de

Wolfmother komt terug naar Nederland! De iconische Australische rockband staat in juli 2018 met twee concerten in Amsterdam en Tilburg.

Wolfmother keert terug naar 013

Goed nieuws voor Nederlandse rockfans! De iconische Australische rockband Wolfmother kondigt maar liefst twee concerten aan. Op 24 juli staan de muzikanten in de Melkweg Max in Amsterdam. Op woensdag 25 juli treden de rockers op in een concert in de Tilburgse 013.

De band van frontman Andrew Stockdale trad in 2016 al eerder op in een aantal Nederlandse poppodia.

Tickets

Tickets voor Wolfmother zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De ticketverkoop start op zaterdag 24 februari.

Wolfmother

De driekoppige formatie  is vooral bekend van hits als ‘Woman‘ en ‘Joker & the Thief‘.  Meer recente singles zijn ‘Victorious‘, ‘City Lights‘ en ‘Freedom is Mine’.

De Australische band tourde in het verleden al met rockgrootheden Aerosmith en AC/DC. Na het vele komen en gaan van bandleden door de jaren heen, is frontman Andrew Stockdale is als enige originele bandlid overgebleven. De band staat in juli als een trio op het podium.

Bron: 013 Poppodium, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.