Wolfmother geeft aantal concerten in Nederland

Geschreven door op 18 januari 2016 om 12:08

De Australische rockband Wolfmother komt dit jaar naar Nederland! De band geeft onder andere concerten in Tilburg, Groningen en Amsterdam.

 

Wolfmother tickets

Goed nieuws voor fans van Wolfmother! De band geeft niet één maar drie concerten! De band staat onder andere op dinsdag 26 april in Paradiso Amsterdam, op vrijdag 29 april in De Oosterpoort Groningen en op zaterdag 30 april in 013 Tilburg. De voorverkoop van tickets voor Wolfmother begint aanstaande vrijdag 22 januari.

De band geeft niet alleen concerten in Nederland; heel Europa komt aan de beurt en zo ook België! Op 27 april staat de band in Ancienne Belgique Brussel. Mocht het dus niet lukken om de band in Nederland te bezichtigen, of wil je de drukte van Koningsdag vermijden: dan is België altijd nog een optie! De voorverkoop van het concert verloopt via Ticketmaster en in België via LiveNation.

Victorious

Wolfmother heeft de afgelopen tijd wat problemen gehad rondom de line-up en ook leek het er even dat de band definitief ging stoppen. Maar nu is de band terug en draait op volle toeren! Frontman Andrew Stockdale heeft een nieuwe band om zich heen verzameld en liet eind vorig jaar met de singles Victorious en City Lights horen nog lang niet klaar te zijn met Wolfmother. Op 19 februari verschijnt het vierde studioalbum Victorious, wat je hier vooruit kan bestellen. Luister hieronder naar een van de nieuwe singles! Wat vind jij, is de band weer terug in vorm?

 

Bron: Twitter Poppodium 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.