Rapper Kleine Viezerik brengt nacht door in cel

Geschreven door op 17 november 2016 om 12:20

Oh oh! Rapper Kleine Viezerik, nu ook bekend als Rick Versace, bracht een nacht door in de cel nadat hij een motoragent beledigde.

Viezerik in de cel

De rapper negeerde een stopteken van de politie. De motorrijder wilde de auto controleren omdat de auto in het politiesysteem staat, dit omdat er mee is gereden zonder rijbewijs. Ruim een kilometer heeft de rapper doorgereden nadat hij het stopteken had gekregen. Toen de auto eindelijk stil stond beweerde Kleine Viezerik dat ze hem alleen maar hadden aangehouden omdat hij zwart was. Hij maakte de agent uit voor vieze flikker en kankerlijer en ook weigerde hij mee te werken. Op een gegeven moment dreigde de muzikant zelfs een kopstoot uit te delen.

De aanhouding was echter helemaal niet zo gek. Niet alleen was er in dezelfde auto zonder rijbewijs gereden, Rick Versace reed ook zonder rijbewijs! Zou het de eerdere keren ook de rapper zijn geweest? Volgende keer maar meewerken Rick? Dan beland je misschien niet voor een nacht in de cel!

Rick Versace

De rapper is onder andere bekend door het televisieprogramma Ali B op volle toeren. In 2009 bracht de muzikant zijn eerste eigen mixtape uit en deed in 2009 mee aan het programma Ford Boyard. De rapper kan ook acteren. Hij speelde namelijk in 2015 de rol van Tube in Net5 serie Bagels en Bubbles en in 2016 Mo in de film Familieweekend. Eind 2015 veranderde Kleine Viezerik zijn naam in Rick Versace. De rapper vond dat dit beter paste bij waar hij stond in het leven, nu hij volwassen was geworden.

Je kan het album van Rick (nog onder de naam Kleine Viezerik) bestellen bij bol.com:

Luister hier naar Doe je ding:

YouTube player

Bron: Telegraaf

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels