Popgroep Luv’ maakt comeback!

Geschreven door op 4 januari 2019 om 11:48
Chimène van Oosterhout - Auteur: Jan Ladage - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Goed nieuws voor fans van Luv’! De Nederlandse popgroep uit de jaren ’70 keert terug met Chimène van Oosterhout als derde zangeres. 

Comeback Luv’

De bekende Nederlandse popgroep Luv’ maakt een comeback. Dat maakte de groep vandaag bekend aan de Telegraaf. Samen met zangeres Chimène van Oosterhout, blazen oud-leden José Hoebee en Marga Scheide nieuw leven in de band. Patty Brard en Ria Tielsch vertrokken al eerder uit de groep en zijn dus niet betrokken bij de comeback.

Chimène van Oosterhout nieuwe zangeres

Chimène van Oosterhout zegt het een grote eer te vinden dat zij door Marga Scheide gevraagd is als de nieuwe zangeres van Luv’, maar dat er nog wel werk aan de winkel is. “We moeten deze week nog wel flink oefenen op de pasjes, en de complete teksten moet ik even ophalen, maar het gaat zeker lukken voordat ik volgend weekend in het diepe word gegooid. Het zwaaien met de handjes bij Waldolala en Trojan Horse gaat goed, dat heb ik al aardig onder de knie! Dat verzin je toch niet, dat je nu nog iets gaat doen waar je als meisje vroeger van droomde?“, vertelt Van Oosterhout tegen de Telegraaf.

Meidengroep

De meidengroep, destijds bestaande uit Marga Scheide, José Hoebee en Patty Brard begon in de jaren zeventig. In de daaropvolgende jaren veranderde de band vaak van samenstelling en zangeressen kwamen en gingen. Marga Scheide en José Hoebee bleven wel altijd trouw in de groep. De band scoorde onder andere hits met ‘Greatest Lover’ en ‘Casanova’. 

YouTube player

 

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.