At The Gates in december 2019 naar poppodium 013 Tilburg

Geschreven door op 14 juni 2019 om 15:42
Tomas Lindberg (At The Gates) - Fotocredits: Shadowgate (Flickr) - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

At The gates geeft in het najaar van 2019 een show in Tilburg. In december staat de metalformatie op de Jupiler Stage van poppodium 013.

At The Gates in 013

Op vrijdagavond 20 december 2019 komt de Zweedse band At The Gates naar Nederland voor een concert in 013 te Tilburg. Tijdens de show worden klassiekers uit het repertoire van de band afgewisseld met tracks van de meest recente plaat, ‘To Drink From The Night Itself’. De heren nemen ook gasten mee naar het Brabantse poppodium. Zo wordt het voorprogramma verzorgd door no-nonsense metalgroep Nifelheim en het Duitse Deserted Fear.

Concertkaarten

De ticketverkoop gaat van start op woensdag 19 juni 2019 om 11:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier!

Inspiratie en agressie

De melodic deathmetalband werd opgericht in 1990, in het Zweedse Göteborg. In de daaropvolgende jaren brachten de heren diverse albums uit, waaronder het populaire ‘Slaugher Of The Soul’. De band besloot na zes jaar uit elkaar te gaan, maar had desondanks een invloed op vele bands. Onder andere Machine Head, Killswitch Engage en Trivium vonden inspiratie in de sound van de formatie. In 2014 maakte At The Gates een comeback met het agressieve ‘At War With Reality’dat in 2018 werd opgevolgd door ‘To Drink From The Night Itself’. Alvast in de stemming komen voor de show? Beluister hieronder de titeltrack van deze plaat:

YouTube player

 

Bronnen: 013, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.