The Analogues verlengen theatertournee wegens groot succes

Geschreven door op 6 januari 2016 om 13:21

The Analogues hebben hun theatertournee door Nederland verlengd vanwege groot succes. In mei, juni en juli komen de Beatlespuristen met meer concerten voor de liefhebbers!

The Analogues spelen Magical Mystery Tour

The Analogues brengen een show waarin het legendarische Beatles album ‘Magical Mystery Tour’ integraal uitgevoerd wordt. Klassiekers zoals Strawberry Fields Forever, Penny Lane, I Am the Walrus en All You Need is Love worden tot in het kleinste detail nagespeeld. Het unieke aspect van de voorstelling is dat The Beatles het complexe en gelaagde studiogeluid van ‘Magical Mystery Tour’ live nooit hebben uitgevoerd. Mede door de toevoeging van strijkers, blazers en uiteraard vintage instrumenten slagen The Analogues erin de unieke Beatles sound tot in de kleinste nuance na te maken.

Extra shows

De Magical Mystery Tour is zo’n succes dat de Beatles fanaten hebben besloten om hun theatertournee te verlengen. Er komen maar liefst twaalf extra concerten in de maanden mei, juni en juli. The Analogues sluiten de tour op 19 juli met een speciaal concert in Het Concertgebouw in Amsterdam af. Kijk hier voor een complete speellijst van alle shows in mei, juni en juli! Kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar op de website van de theaters en concertzalen.

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.