Guus Meeuwis in 2017 terug met Groots met een Zachte G concerten

Geschreven door op 2 juni 2016 om 11:54
Guus Meeuwis - Foto: Dennistd - Bron: Wikimedia Commons

Guus Meeuwis keert ook in 2017 terug naar het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G concerten! Op vrijdag 9 juni 2017 zal de zanger het stadion wederom op zijn grondvesten laten schudden.

UPDATE: Er is een tweede concert aangekondigd! Deze vindt plaats op zaterdag 10 juni. Kaarten voor dit optreden zijn donderdagochtend in de verkoop gegaan.

UPDATE 2: Al het goede komt in drieën, want er is maandagochtend een derde concert aangekondigd! Kaarten voor het optreden op zondag 11 juni zijn net in de verkoop gegaan.

UPDATE 3: De kaartverkoop gaat hard en daarom is er een vierde concert aangekondigd! Tickets voor de grootse show op donderdag 8 juni 2017 zijn op dinsdag 12 juli in de verkoop gegaan.

Groots met een Zachte G terug in 2017

De concerten van Guus Meeuwis in Eindhoven zijn inmiddels legendarisch. De combinatie van gezelligheid, heerlijke muziek en het enthousiaste publiek maken de Groots met een zachte G concerten tot een ware happening.

Over de Groots met een Zachte G concerten in 2017 zegt de zanger het volgende:

“Groots lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! En dat is echt niet persé onze verdienste maar vooral ook die van het publiek. Natuurlijk doen we elk jaar ons stinkende best om een nog betere show neer te zetten en een nog mooier decor te verzinnen, maar het zijn elke keer weer die 34.000 bezoekers per avond die ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Dus stoppen? Nee, zeker niet!” aldus Guus.

Guus Meeuwis - Groots met een zachte G - Foto Gerard Bierens - (Flickr)

Groots met een zachte G concert – Foto Gerard Bierens – (Flickr)

Guus Meeuwis Tickets 2017

Het is geen verrassing dat Guus Meeuwis opnieuw het Philips Stadion betreedt voor een echte thuiswedstrijd. De aftrap is op 9 juni 2017 Guus Meeuwis tickets zijn nu al verkrijgbaar.

Presale

Fans van de zanger hebben woensdag een mail ontvangen. In deze mail staat een link waarmee je kaarten kunt reserveren in de presale.

Voorverkoop

Voor fans die geen mail hebben ontvangen begint aanstaande vrijdag vanaf 10:00 uur de voorverkoop. Deze verloopt o.a. via de website van Guus Meeuwis.

Guus Meewis tickets 2016

Kan je niet wachten tot volgend jaar? Niet gevreesd, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor concerten van 2016. Dus wil je volgend weekend al genieten van de typische Brabantse sfeer bij een concert van Guus Meeuwis, dan kan dat! Kijk op de website voor de beschikbare concertdata van 2016 en 2017.

Guus Meeuwis Concerten

De concerten van Guus Meeuwis staan al tien jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. De vele hits van de Brabantse zanger worden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Een energieke show vol vaart en plezier!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.