Guido Weijers doet een oudejaarsconference in 2017

Geschreven door op 2 juni 2016 om 11:36
Guido Weijers - Fotocredits Ismael Lotz (Wikimedia Commons)

Hij versprak zich tijdens een interview, maar gaf daarmee wel goed nieuws: Guido Weijers gaat in 2017 een Oudejaarsconference maken!

Update 30 maart: Guido Weijers trekt vanaf september het land door met try-outs voor zijn oudejaarsconference! De gehele speellijst is te vinden op de website van de cabaretier.
Guido Weijers - Fotocredits Ismael Lotz (Wikimedia Commons)

Guido Weijers – Fotocredits Ismael Lotz (Wikimedia Commons)

Guido Weijers oudejaarsconference

Vorige week vertelde Guido Weijers bij Ekdom In De Ochtend over de show Gabbers. Maar daar bleef het niet bij. De cabaretier versprak zich over zijn toekomstplannen, en verklapte dat hij in 2017 een oudejaarsconference gaat maken.

Guido Weijers kaarten

Kaarten voor de cabaretshows zijn onder andere te koop via de websites van de organisatoren. Hou de websites van lokale en grote zalen goed in de gaten! De verkoop is reeds gestart.

Oudejaars-concurrentie

Weijers is er maar druk mee. Aankomende zomer staat de druktemaker met Philippe Geubels, Jandino Asporaat en Roué Verveer als Gabbers in de Ziggo Dome. Volgens Weijers wordt dit een scheikundige ontploffing van jewelste. Ook trekt de cabaretier sinds eind 2016 met de Masterclass Geluk door het land.

En eind 2017 komt daar dus de oudejaarsconference bij. Daarmee gaat hij de strijd aan met Youp van ’t Hek, die de officiële conference voor de VARA doet. Het is de achtste oudejaars voor Weijers, nadat hij het tussen 2006 en 2014 ook al 7 keer deed.

 

Bron: Radio 2

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.