Gabbers in 2017 terug in de Ziggo Dome

Geschreven door op 25 augustus 2016 om 11:40
Jandino Asporaat - Fotocredits: Roel1943 | Wikimedia Commons

Yes! Na drie uitverkochte shows afgelopen juni kon het viertal het niet laten: in juni 2017 is Gabbers weer terug in de Amsterdamse Ziggo Dome!

Gabbers in Ziggo Dome

Het doldwaze viertal van Gabbers liet in juni geen spaan heel van de Ziggo Dome na drie hilarische shows. En dat smaakte overduidelijk naar meer, want het viertal (Guido Weijers, Jandino Asporaat, Roué Verveer, Philippe Geubels) is op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017 terug in de Amsterdamse zaal!

Gabbers kaartjes

Op zaterdag 17 augustus om 10:00 start de voorverkoop voor de nieuwe shows. De tickets zijn onder andere verkrijgbaar via hun eigen website.

Eerst terugkijken?

Als de vier op zichzelf al niet hilarisch genoeg waren, als team zijn ze helemaal onverslaanbaar. De lucky aanwezigen gingen met buikkrampen van het lachen naar huis. Dat belooft dus een hele hoop voor volgend jaar!

Heb je deze show niet live kunnen zien? Geen zorgen, RTL4 zendt de show op zaterdag 27 augustus om 20:00 helemaal uit. En de aftermovie kun je hier zien:

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.