Ivar Bjørnson & Einar Selvik naar TivoliVredenburg in 2019

Geschreven door op 31 oktober 2018 om 12:06
BONES, Tabitha, Ruben Schaap, Dutch Eagles, Warhaus, FKJ, Mamas Gun, Ivar Bjørnson & Einar Selvik, Focus, tool - Artiesten Nieuws

In januari 2019 komen Ivar Bjørnson & Einar Selvik naar Utrecht! In TivoliVredenburg laten de mannen nieuwe en oude nummers horen.

Ivar Bjørnson & Einar Selvik naar Nederland

Op woensdag 30 januari 2019 komen Ivar Bjørnson en Einar Selvik naar Nederland! De twee grote Noorse namen bundelen in de Grote Zaal van TivoliVredenburg in Utrecht hun krachten. Muziek van de twee albums van de mannen komt voorbij, net zoals de oudere muziek van de twee.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf vrijdag 2 november om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg en Ticketmaster.

Ivar Bjørnson & Einar Selvik

In 2014 kregen Ivar Bjørnson en Einar Selvik van de Noorse regering de taak om een muziekstuk te schrijven voor de viering van 200 jaar grondwet. De progressieve metalhead Ivar, bekend van de band Enslaved, en de folkmuzikant Einar, zanger bij Wardruna, kwamen samen en maakten het album ‘Skuggsjá’. De samenwerking beviel de mannen erg goed en in 2018 verscheen het tweede album ‘Hugsjá‘.

 

Bron: TivoliVredenburg, ivarbjrnsoneinarselvik.bandcamp.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.