Geen drank en drugs meer voor Najib Amhali

Geschreven door op 12 december 2018 om 15:23
Ramadan Conference Najib Amhali / Comedy Station - Bron: Screenshot Youtube

Najib Amhali is een halfjaar clean! Dit maakt hij bekend aan het tijdschrift Privé. De kinderen van Amhali waren de belangrijkste motivatie.

Najib Amhali schaamt zich tegenover kinderen

Najib Amhali is sinds een halfjaar clean, dit vertelt hij in een interview met de Privé. Zo liet hij weten behandeld te zijn in meerdere klinieken. Verder voelde de cabaretier zich schuldig en tegenover zijn twee zoons:

“Ik ben in binnen- en buitenland onder behandeling geweest. Ik ging kliniek in, kliniek uit en heb ze allemaal van binnen gezien. Maar uiteindelijk heeft het geholpen. Ik dank God op mijn blote knieën dat het weer goed gaat. En ik voel mij ook veel beter. Het is geen wereld van verschil, maar twee werelden van verschil.”

“Je wilt dat je kinderen trots op je zijn. Dat kunnen ze niet zijn als hun vader verslaafd is aan van alles en nog wat. Ze hebben niets aan een vader die afhankelijk is van middelen. Of dat nu gokken, seks, drank of drugs is, het is allemaal even naar voor kinderen.”

(N)ergens Goed Voor

Najib kampt al langere tijd met zijn verslavingen. Zo annuleerde hij in 2017 alle shows van zijn theatertour ‘(N)ergens Goed Voor’ wegens persoonlijke redenen.

Najib naar AFAS Live

De toekomst voor Najib ziet er weer rooskleurig uit. Zo is op woensdag 12 december 2018 bekendgemaakt dat de komiek volgend jaar in de AFAS Live staat. De entertainer is te gast tijdens het concert van Wesly Bronkhorst op 4 oktober 2019, van wie hij groot fan is.

 

Bron: nu.nl, lindanieuws.nl, telegraaf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.