Najib Amhali cancelt gehele ‘(N)ergens Goed Voor’ tour

Geschreven door op 30 december 2016 om 16:48
Ramadan Conference Najib Amhali / Comedy Station - Bron: Screenshot Youtube

Oh nee! Najib Amhali heeft zijn tour gecanceld! Er is niet een show uit gevallen, maar alle shows van de tour gaan niet door!

Najib Amhali zegt shows af

De speellijst op de site van de cabaretier is volledig groen gekleurd! In plaats van de normale button waar je op kan klikken om kaarten te reserveren staan er nu groene buttons met de tekst: Geannuleerd!

De reden van annuleren

De reden van het annuleren van de complete tour is dat Najib geconfronteerd werd met wat problemen in zijn persoonlijke omgeving en om gezondheidsredenen rust moet nemen. Dit is wat Najib er zelf over zegt op zijn site:

“Beste Fans,

In 2016 begon ik vol goede moed te werken aan mijn nieuwe theater show ‘(N)ergens Goed Voor’. Het was de bedoeling om weer terug te gaan naar de basis, zoals ik begonnen ben in 1994. Kleine zalen. zonder band, zonder grote trailer vol licht en decor, maar gewoon Najib en een microfoon. Tijdens het ontwikkelen en schrijven van de show werd ik geconfronteerd met enige problemen in mijn persoonlijke omgeving en moest ik om gezondheidsredenen wat rust nemen. Toch ben ik de afgelopen weken begonnen met de try-outs en dat waren mooie avonden. Ondanks de enthousiaste reacties heb ik geconcludeerd dat ik nog niet ver genoeg ben om mijn theatershow op het niveau te krijgen dat jullie gewend zijn en verdienen.

Dus heb ik helaas moeten besluiten om, voor het eerst sinds 1994, mijn theatertour af te zeggen. Het spijt me er dat ik de fans die al een kaartje hebben, moet teleurstellen. Ik geef liever je geld terug dan een show te spelen waar meer in gezeten had. Vanzelfsprekend blijf ik gewoon aan mijn theatershow werken en zullen we elkaar weer zien.

Ik wens iedereen een gezond en liefdevol 2017 toe,

Wees lief voor elkaar,

Najib Amhali”

Al gekochte kaarten

Voor de fans die al een kaartje hebben! Geen paniek! In het bericht wordt ook verteld dat je gewoon je geld terug krijgt.

Bron: Site Najib Amhali

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.