Robbie Williams stemt in met reünie van Take That in de toekomst

Geschreven door op 8 november 2016 om 11:30
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams heeft laten weten dat hij positief is over een reünie met Take That. Wel liet hij weten dat dit niet op korte termijn gaat gebeuren.

Robbie Williams enthousiast over reünie

Dat er in de toekomst een reünie zit aan te komen, bevestigde Williams met deze woorden:  “Op een zeker moment komt er zeker een reünie, maar voor de komende twaalf maanden lukt het ons maar niet om wat te plannen”. Take That was een Britse muziekgroep die razend populair was in de jaren 90. De groep bestond uit Williams, Howard Donald, Mark Owen, Gary Barlow en Jason Orange. Een comeback met Williams is er eerder geweest maar dat is inmiddels al ruim zes jaar geleden.

Heavy Entertainment Show

Williams zelf heeft niet stil gezeten. Onlangs bracht hij nog zijn nieuwe album Heavy Entertainment Show uit. Het is alweer het elfde studioalbum van de populaire zanger. De Engelse zanger werkte bij het maken van dit album samen met Guy Chambers. Hij werkte o.a. ook al eerder samen met Chambers bij zijn succesvolle album Escapology.

Robbie Williams tickets

Naar aanleiding van zijn nieuwe album kondigde Williams ook een tour aan. Hij staat op dinsdag 4 juli 2017 in het Goffertpark Nijmegen! Tickets voor gaan vrijdag 11 november om 11:00 uur in de verkoop.

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Robbie Williams Nieuws · Roddels